Home / Nieuws / Enge Buren stopt ermee: Basta

Enge Buren stopt ermee: Basta

DIEREN – Cabaretgroep Enge Buren, bekend van hun hit Pizza Calzone, gaat na 27 succesvolle jaren stoppen. Hun laatste voorstelling heet Basta en is op zaterdag 15 februari te zien in schouwburg Theothorne in Dieren.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De drie heren hebben alle grappen en grollen op een originele en creatieve manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de drie goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show.

Uit het immense repertoire van dit unieke trio werd een geheel nieuw programma samengesteld. Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts leverde een schat aan materiaal op om uit te putten voor Basta. De show wordt opgeleukt met beelden en anekdotes uit het rijke verleden van de drie heren. Het publiek wordt interactief betrokken en mag mede de set bepalen. Tevens belichten de heren het thema afscheid op verschillende muzikale manieren.

De voorstelling in Dieren begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.rhederart.nl.

Foto: Studio Loerijzer

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.