Home / Brummen-Regiobode / Emeritaat dominee John Breukelaar

Emeritaat dominee John Breukelaar

BRUMMEN – Wie een baan heeft gaat op een dag met pensioen, maar een predikant gaat met emeritaat. En dat deed dominee John Breukelaar van de protestantse Pancratiuskerk in Brummen op zondag 19 januari met een afscheidsbijeenkomst in de kerk. Dit deed hij na 34 jaar in dienst te hebben gestaan van de medemens; kinderen gedoopt, mensen in de echt verbonden, mensen begeleid in hun laatste levensdagen. Breukelaar heeft vreugde en verdriet gedeeld met de gemeenschap. Samen op Weg, Oecumene, gespreksgroepen, Philadelphia, Tolzicht, musicals, jongerenkoor VOX, jeugdtoneelgroep Bravo, de zondagse diensten voorbereiden en mensen laten proeven van Bijbelse woorden, uitleg geven en zegenen. Aan dit tijdperk kwam een einde met een feestelijke afscheids- en bedankavond en een zondagse afscheidsdienst.

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.