Home / Brummen-Regiobode / Eigen ruimte voor Stichting Onze Droom Brummen

Eigen ruimte voor Stichting Onze Droom Brummen

BRUMMEN – Stichting Onze DROOM heeft eind vorig jaar de sleutel gekregen van een eigen ruimte. Hier kan de stichting haar activiteiten voortzetten.

Onze Droom verhuist één deur verder. Vier jaar geleden begonnen de vrijwilligers in de ruimte van het Harmonieorkest Brummen aan de Meidoornlaan 18b. Hier konden ze maximaal drie dagdelen per week terecht. Het was een droom om een eigen ruimte ter beschikking te krijgen en die is gevonden op nummer 18a. Hier kunnen de ontmoetingsactiviteiten van Onze Droom aanzienlijk worden uitgebreid.

Sonja Leemkuil, voorzitter van Stichting Onze Droom, is ongelofelijk blij dat de gemeente Brummen de ruimte ter beschikking stelt. “In de loop der jaren hebben we onze ontmoetingsactiviteiten uitgebreid met een wekelijkse lunch, een Repair Café en kledinguitgifte. Noodgedwongen waren deze activiteiten en al onze spullen verspreid over vele adressen in Brummen. Nu kunnen we onze vleugels uitslaan en onze plannen, waarvoor we de subsidie Leefbaarheid van de Provincie Gelderland hebben ontvangen, waarmaken.”
De nieuwe ruimte van Onze Droom wordt geopend op donderdag 20 februari (20-02-2020) om 2.20 uur.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.