Home / Brummen-Regiobode / Eigen gebouw voor Onze DROOM

Eigen gebouw voor Onze DROOM

Brummen – Op donderdag 20 februari komt burgemeester Alex van Hedel, samen met wethouder Eef van Ooijen, het eerste eigen gebouw van Stichting Onze DROOM openen aan de Meidoornlaan 18a in Brummen. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn is om 14.00 uur welkom. De officiële opening vindt plaats om 14.20 uur.
In maart zal er wekelijks meerdere keren samen worden gegeten, naast de ontmoeting met lunch elke donderdag met aansluitend elke donderdagmiddag bloemschikken, muziek of schilderen.
De kledingbank is elke woensdagochtend open van 10.00 tot 12.00 uur. Voor kleding wordt een kleine eigen bijdrage naar draagkracht gevraagd, evenals voor de reparaties van het ook in openingsuren uit te breiden Repair Café. Dit wordt gevraagd om een deel van de (energie)kosten van het gebouw te kunnen dekken. Over de dagen waarop de maaltijden plaatsvinden en andere plannen, volgt nader bericht.

www.onzedroombrummen.nl

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.