Home / Doesburg-Regiobode / Echtpaar van Everdingen viert briljanten bruiloft

Echtpaar van Everdingen viert briljanten bruiloft

DOESBURG – Vrijdag 21 februari was het feest in De Waag. Het echtpaar Van Everdingen was maar liefst 65 jaar getrouwd. Dus kwam burgemeester Loes van der Meijs het echtpaar met een bezoek verblijden. Zij nam namens de gemeente een geschenkje en een fraaie bos bloemen mee, evenals een kopie van de huwelijksakte uit Westellingwerf, waar het paar 65 jaar geleden in het huwelijksbootje trad. Een fraai document, nog helemaal met de hand geschreven.
Meneer van Everdingen is een geboren en getogen Doesburger, zijn ouders hadden de zaak Van Everdingen in manufacturen in de Ooipoortstraat, waar nu de Albert Heijn is gevestigd. Hij is eerst bij de Mariniers geweest en is ook nog in Schotland gelegerd geweest. Later hebben Van Everdingen en zijn broer de zaak overgenomen van hun ouders.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.