Home / Brummen-Regiobode / Dorpsraad Brummen zoekt bestuurslid

Dorpsraad Brummen zoekt bestuurslid

BRUMMEN – De Dorpsraad in Brummen heeft een vacature voor een bestuurslid in verband met het vertrek van haar huidige penningmeester per 1 januari volgend jaar. Daarom zoekt zij met name een bestuurslid met affiniteit met financiën. Maar ook mensen met andere interesses zijn nadrukkelijk uitgenodigd zich te melden. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij Henk Poldermans, via voorzitter@dorpsraadbrummen.nl of tel. 06 – 51186838. Aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan via secretariaat@dorpsraadbrummen.nl.

Lees ook

Hoge Veluwe schrapt alle activiteiten tot eind dit jaar

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe annuleert alle evenementen, excursies en rondleidingen tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.