Home / Rheden-Regiobode / Doe mee aan Velpse carnavalsoptocht

Doe mee aan Velpse carnavalsoptocht

VELP – De Velpse carnavalsverenigingen De Narrenkap en De Bloaspiepkes slaan elk jaar de handen ineen en organiseren samen de carnavalsoptocht door het dorp. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 23 februari. Het vertrek is om 13.11 uur vanaf de Kerkallee. Om de optocht ook dit jaar weer tot een succes te maken rekenen de organiserende verenigingen op zoveel mogelijk deelnemers. Eenieder wordt dan ook uitgenodigd om een leuke wagen of loopgroep samen te stellen. Vergezeld met een leuk en ludiek thema kunnen alle ge├»nteresseerden gratis deelnemen aan de optocht. Meer informatie is te vinden op www.cvdenarrenkap.nl/optocht, waar ook het aanmeldformulier te vinden is. De organisatie hoopt weer op vele aanmeldingen.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.