Home / Rheden-Regiobode / Diersporen zoeken

Diersporen zoeken

RHEDEN – Op zondag 23 februari kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur dierensporen zoeken op de Veluwezoom. Kinderen die lid zijn van Natuurmonumenten en kinderen van OERRR betalen 3,50 euro. Kinderen die geen lid zijn betalen 5 euro. Volwassen leden betalen 10 euro en niet-leden betalen 7 euro. Aanmelden moet via natuurmonumenten.nl. De activiteit is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 8 tot en met 12 jaar. In verband met het milieu en de beperkte parkeergelegenheid, raadt Natuurmonumenten aan om gebruik te maken van openbaar vervoer of om op de fiets te komen. Nationaal Park Veluwezoom is goed bereikbaar met de trein en er is een goede busverbinding.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.