Home / Rheden-Regiobode / De week van internetveiligheid: film The Circle

De week van internetveiligheid: film The Circle

DIEREN – Filmhuis Dieren en Bibliotheek Veluwezoom vertonen donderdag 13 februari om 20.00 uur samen de film The Circle. Dit in verband met de Europese week van de internetveiligheid. De film is te zien in de nieuwe podiumzaal van de Bundel te Dieren.

The Circle gaat over Mae Holland. Ze kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken. Een film die je aan het denken zet over wat voor digitale footprint jij wil achterlaten en wat je allemaal bewust met het grote publiek wil delen.
Leden van de bibliotheek krijgen 1 euro korting op de entree voor deze film. Voor iedereen is een kopje koffie of thee inbegrepen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus tijdig reserveren wordt aangeraden.

www.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.