Home / Doesburg-Regiobode / De ontmoetingsgids voor ouderen is Doesburg

De ontmoetingsgids voor ouderen is Doesburg

DOESBURG – De Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg voor de eerste helft van 2020 is klaar. Uit de bijna honderd in de gids beschreven activiteiten blijkt weer dat er in Doesburg veel mogelijkheden zijn om niet alleen te hoeven zijn.

De gids wordt uitgegeven door Stichting Doesburgerinitiatief en gedrukt door Angelien Rook van HAMI-drukkers uit Doesburg. De stichting is erg blij met deze samenwerking: “HAMI ondersteunt de totstandkoming van de gids, denkt mee en geeft advies als we er zelf niet uitkomen om de gids er zo netjes en rustig mogelijk te laten uitzien.”
De Ontmoetingsgids bevat een korte beschrijving van de verschillende activiteiten en informatie over eventuele kosten, contactpersonen en plaats en tijdstip van de activiteiten. Alle thuiszorgmedewerkers in Doesburg hebben een exemplaar op zak. Daar kan gerust naar gevraagd worden. Ook kan de gids bekeken worden in de bibliotheek, bij de Buurtacademie of Caleidoz, bij de huisarts of fysiotherapeut en in de hal van het stadhuis. Bij de balie van het stadhuis kan een gratis gedrukt exemplaar van de gids worden afgehaald. De gids is ook digitaal beschikbaar. Door een berichtje te sturen naar doesburgerinitiatief@ziggo.nl wordt digitale versie van de gids toegestuurd.

Foto: Tanja Kruk, voorzitter van de stichting Doesburgerinitiatief, neemt de eerste van 450 exemplaren in ontvangst van Angelien Rook van HAMI-drukkers in Doesburg

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.