Home / Brummen-Regiobode / De Hersenhelden van Brummen, Leuvenheim en Eerbeek

De Hersenhelden van Brummen, Leuvenheim en Eerbeek

REGIO – Van 27 januari tot en met 2 februari is er gecollecteerd voor de Hersenstichting. In Brummen, Leuvenheim en Eerbeek gingen meer dan veertig collectanten op pad. Onder hen zijn maar liefst veertien mensen die dit al tien jaar of meer doen. Deze mensen zijn door de Hersenstichting beloond met een kleine attentie. Dit zijn, op de foto te zien van links naar rechts: L. Mutsaers, S, van Hardeveld, A. Peters, S. Hendriksen, P. de Mooij, W. Timmer J. Reukers. A. Bosman, H. van Oldenmark, R. Plant en P. Nieuwenhuizen (regio- coördinator Hersenstichting). Helaas waren A, Hogendoorn, E. Jansen, J. Spiegelenberg en A. Beuwer verhinderd en zij staan niet op de foto.
Met het geld dat de Hersenstichting ophaalt met de collecte wordt onderzoek gefinancierd naar de oorzaak en behandeling van niet aangeboren hersenaandoeningen. Daarnaast geeft de Hersenstichting voorlichting over hersenaandoeningen.

Lees ook

Mo’j is luusteren ‘Terug in de tied’

EERBEEK/TWELLO – Op verzoek van veel luisteraars gaat het dialectprogramma Mo’j is luusteren weer terug …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.