Home / Brummen-Regiobode / De Dijk centraal in Covertijd

De Dijk centraal in Covertijd

BRUMMEN – De Covertijdavond in november rondom De Dijk was in een mum van tijd uitverkocht. Daarom wordt er op donderdag 20 februari een extra concert gehouden in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het concert begint om 21.00 uur, Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij de Vroolijkheid, Primera Brummen en Hendriks Eerbeek. Een 10-koppige formatie inclusief blazerssectie zorgt voor een onvergetelijke avond met de beste nummers van de Nederlandse band De Dijk.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.