Home / Rheden-Regiobode / Cursussen Kleuren in Ons Raadhuis

Cursussen Kleuren in Ons Raadhuis

VELP – Bij Ons Raadhuis in Velp geeft beeldend vormgever Angélique Krijnen twee curssussen die met kleuren te maken hebben. De cursus op maandag is van 13.30 tot 15.00 uur en de cursus op woensdag is van 10.00 tot 11.30 uur. De eerste keer is gratis, volgende bijeenkomsten kosten 3,50 euro per keer.

Elke maandagmiddag is er Creatief kleuren. Bij deze cursus werkt iedereen op zijn eigen niveau in zijn eigen tempo aan een kleurwerk dat bij hem of haar past. Vaak wordt gewerkt aan een eigen kleurplaat, maar er komen ook opdrachten voorbij. Bij deze opdrachten wordt gewerkt aan nieuwe technieken en inzichten. Deze kunnen helpen om met nog meer plezier kleurwerk te maken.
Elke woensdagochtend is er Realistisch Kleuren. Deze cursus is thematisch van opzet, wat betekent dat er in periodes van vier tot zes weken aan aparte thema’s en opdrachten wordt gewerkt. Geïnteresseerden kunnen per thema deelnemen. Bij deze cursus gaat het om gevorderde technieken met kleurpotlood. Wat aan de orde komt zijn effecten als hoe creëer je bol en hol, schaduw en licht, hoe breng je kleur aan op het papier en met welk type kleurpotlood? Maar ook hoe het kleurwerk af is te werken met onder andere blendtechnieken en blinde druktechnieken. Angélique daagt deelnemers uit om het maximale uit hun kleurpotloden te halen.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.