Home / Rheden-Regiobode / Cursussen EHBO en reanimatie met AED van start

Cursussen EHBO en reanimatie met AED van start

RHEDEN – De KNV EHBO Rheden en KNV EHBO Velp organiseren samen diverse EHBO-cursussen. Binnenkort starten een basiscursus EHBO, een cursus reanimatie en AED en een herhalingsavond AED.

In de basiscursus Eerste Hulp Bij Ongelukken leren deelnemers levensreddende handelingen, reanimatie en AED bedienen, verbandleer en kinder-EHBO. De meeste ongevallen vinden thuis plaats en het is handig om dat te weten wat je wel en niet moet doen. De cursus bestaat uit tien lessen van 2,5 uur, inclusief examen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 4 maart. De lessen zijn van 19.30 tot 22.00 uur in de kantine van de Meteoor aan de Schaarweg 4 in Rheden.

De cursus Reanimatie en AED bedienen wordt gehouden op woensdag 26 februari, van 19.30 tot 22.00 uur in de kantine van de Meteoor. Voor 30 euro leren deelnemers een AED bedienen en reanimeren.
Op woensdag 24 maart is er een herhalingsavond voor mensen die deze cursus al eens hebben gevolgd en hun kennis willen opfrissen. Deze is evenens bij de Meteoor, van 19.30 tot 21.30 uur en kost 15 euro. Ook deelnemers van Rheden Reanimeert zijn welkom.

Alle informatie over de cursussen en inschrijving is te vinden op www.ehbo-rheden.nl/cursus.html. De cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname. Meer informatie is verkrijgbaar bij de KNV EHBO afdeling Velp, contact@ehbo-velp.nl of tel. 026-3649371, of bij de KNV EHBO afdeling Rheden, info@ehbo-rheden.nl of tel. 026-4951574.

www.ehbo-rheden.nl
www.ehbo-velp.nl

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.