Home / Rheden-Regiobode / Cursus Ontwerp je eigen tuin

Cursus Ontwerp je eigen tuin

VELP – Mensen die graag hun eigen tuin willen ontwerpen of veranderen, kunnen in de Paperclip in Velp terecht voor een creatieve cursus. Deelnemers krijgen stap voor stap inzicht in hun eigen smaak en de mogelijkheden van hun tuin. De werking van vorm, kleur, zichtlijnen en ruimten worden duidelijk en uiteindelijk wordt een persoonlijk tuinontwerp gemaakt. De cursus is geschikt voor iedereen met een tuin en de wil om daar iets moois van te maken. Er wordt veel informatie gegeven, maar de deelnemers gaan ook praktisch aan de slag en krijgen soms opdrachten mee voor thuis. Groene vingers zijn voor deze cursus niet noodzakelijk. De cursus start maandagavond 2 maart in Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp. Inschrijven kan online.

paperclipvelp.nl/ontwerp-je-tuin

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.