Home / Rheden-Regiobode / Cursus levensverhalen in bibliotheek

Cursus levensverhalen in bibliotheek

DIEREN – Vanaf dinsdagmiddag 18 februari wordt er in de de Bibliotheek in Dieren deelnemen een driedelige cursus levensverhalen schrijven gegeven. Deelnemers leren hoe zij een levensverhaal kunnen optekenen, voor zichzelf of voor een ander, een memoriam kunnen maken of hoe geschiedenis voor het nagelsacht bewaard kan blijven. Marjon Weijzen, journalist en tekstschrijfster, laat zien hoe deelnemers lang vergeten herinneringen kunnen ophalen en beeldend beschrijven.
De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in levensverhalen schrijven, ook voor ‘beginners’. Schrijfervaring is niet nodig. In drie lessen worden stap voor stap de technieken geleerd.
De cursus start op dinsdag 18 februari, van 15.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek Dieren. De andere cursusdata zijn 7 april en 16 juni. De kosten voor de drie bijeenkomsten zijn 30 euro voor leden van de bibliotheek en 37,50 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via de Bibliotheek Dieren en online, via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.