Home / Brummen-Regiobode / Cursus Imker worden

Cursus Imker worden

EERBEEK/BRUMMEN – De Imkersverenigingen Eerbeek en Brummen organiseren samen de Basiscursus Bijenhouden 2020. Het cursusprogramma is gebaseerd op de richtlijnen van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging. Het doel van de cursus is de theoretische en praktische vaardigheden te leren om zelfstandig bijen te kunnen houden. Een erkend leraar verzorgt, samen met ervaren leden van de verenigingen, een uitgekiend programma van afwisselend theorie- en praktijklessen. Deze lessen vinden plaats op de dinsdag in Brummen en/of Eerbeek. De lessen beginnen half maart. De praktijk oefenen de deelnemers met bijenvolken op locatie van de verenigingen of van de leraar. De basiscursus bestaat uit twintig bijeenkomsten met zeven theorielessen, twaalf praktijklessen en een examen.

www.imkersverenigingeerbeek.nl
www.imkersverenigingbrummen.nl

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.