Home / Rheden-Regiobode / Creatieve workshops en film

Creatieve workshops en film

VELP – Op vrijdag 21 februari start Ons Raadhuis in Velp met een serie creatieve workshops. Deze worden gegeven door Lieke Camerik. In elke workshop staat een andere techniek centraal: vilten, boetseren, speksteen bewerken, bijenwas bewerken en pastelkrijt. De eerste bijeenkomst gaat over ‘vilten’ en duurt van 11.15 tot 13.15 uur. De volgende bijeenkomsten zijn op 20 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni. Vanwege de kosten van al het materiaal is deelname 10,50 euro per workshop. Op woensdag 19 februari wordt de film Letter Never Sent vertoont. Het is een Russisch meesterwerk uit 1960 en gaat over een barre tocht door Syberië. Een film over opoffering en overleven. De film begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.