Home / Rheden-Regiobode / Cosbo bijeenkomst: Hoe ouder hoe wijzer

Cosbo bijeenkomst: Hoe ouder hoe wijzer

VELP – Op donderdag 5 maart houdt ouderenorganisatie COSBO een informatiemiddag in De Elleboog in Velp. Vanaf 13.30 uur staat de koffie en thee klaar en om 14.00 uur gaat de bijeenkomst.van start. Er worden deze middag twee onderwerpen behandeld. Ester Bertholet komt het behandelpaspoort presenteren en Simon van Ommen, van de afdeling communicatie van de gemeente Rheden, komt vertellen hoe inwoners die niet digitaal zijn, kunnen communiceren met de gemeente. Ook zal Monique Jansen, van het Klant Contact Centrum van de gemeente Rheden, vertellen wat de gebruikelijke manier van communiceren van de gemeente naar haar inwoners is.

Anne Bruger, tel. 06 – 54292342
Arthur Ohm, tel. 026 – 3635697

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.