Home / Rheden-Regiobode / Comité 75 jaar vrijheid Rheden vraagt hulp van inwoners

Comité 75 jaar vrijheid Rheden vraagt hulp van inwoners

RHEDEN – Voor de viering van 75 jaar vrijheid in Rheden is het speciaal opgerichte comité op zoek naar mensen die willen helpen met de invulling van de viering van de Rhedense bevrijding. Die vond in 1945 plaats op 16 april, maar wordt dit jaar gevierd op zaterdag 18 april. Een feestelijk programma belooft een onvergetelijke herdenking, maar er is nog ruimte voor meer activiteiten. Inwoners van het dorp Rheden worden uitgenodigd om aan de viering van 75 jaar bevrijding van het dorp Rheden mee te doen, door in elk geval op 18 april thuis de vlag uit te hangen. Wie nog een leuke activiteit op het plein wil uitvoeren, zoals zang, dans, muziek of een spelletje, kan daarvoor contact opnemen met Chris van Zwam, voorzitter van het comité viering 75 jaar vrijheid dorp Rheden, liefst via e-mail cavanzwam@gmail.com of eventueel via tel. 06 – 82261605.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.