Home / Brummen-Regiobode / Collegetour met Olympisch kampioen Elis Ligtlee

Collegetour met Olympisch kampioen Elis Ligtlee

EERBEEK – Op zondag 1 maart verwelkomt Nu FF Anders Elis Ligtlee in de Kruiskerk in Eerbeek. Elis heeft in 2016 een gouden medaille gewonnen op het onderdeel Keirin (baanwielrennen), tijdens de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Na de spelen werd Elis gedurende een lange periode gekweld door blessures en raakte het plezier in de sport kwijt. In december 2018 nam ze afscheid van de topsport. Tijdens de collegetour zal Elis vertellen hoe zij de kracht heeft gevonden om een nieuwe weg in te slaan. Daarna zal voorganger Marti Koster onderzoeken wat deze levenslessen voor anderen en het geloof betekenen. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar en zijn ge├»nteresseerde van harte welkom.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.