Home / Brummen-Regiobode / Collecte Fonds Gehandicaptensport

Collecte Fonds Gehandicaptensport

LOENEN – In de week van 29 maart tot en met 4 april houdt het Fonds Gehandicaptensport een collecte. Er wordt geld opgehaald om sport voor iedereen met een beperking mogelijk te maken. Voetbalvereniging Loenermark in Loenen doet hier graag aan mee. De helft van het opgehaalde geld komt rechtstreeks ten goede aan de G-voetballers van vv Loenermark. Tijdens de collecteweek kan de vereniging nog wel wat extra hulp gebruiken. Wie wil helpen met collecteren in Loenen of Eerbeek kan een mailtje sturen naar Celeste Zomer, via: fgs@vvloenermark.nl.

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.