Home / fbpost / Carnavalsoptochten gemeente Rheden afgelast

Carnavalsoptochten gemeente Rheden afgelast

GEM. RHEDEN – De carnavalsoptochten in de gemeente Rheden gaan vandaag niet door. In Rheden, Dieren en Velp stond de optocht vanmiddag op het programma. “Helaas gaat de optocht niet door, de organisatie heeft samen met de gemeente besloten dat het niet verantwoord is om met de verwachte weersomstandigheden een carnavalsoptocht te rijden”, meldt carnavalsvereniging de Narrenkap op de website. In plaats van de optocht bouwen zij om 14.00 uur een feestje op de Beemd. Daar wordt de nieuwe ‘drager van het Grootkruis in de orde van het Velpse Narrenrijk’ bekend gemaakt. De Heiknüüters uit Rheden hebben ook een alternatief programma. “Ons alternatief is dat we jullie graag om 13.11 uur ontvangen in partycentrum ons huis. Een verzoek aan alle deelnemers om naar de zaal te komen en eventuele foto’s door te sturen naar optocht@cvdeheiknuuters.nl daar doen we een presentatie. De dweilorkesten zijn aanwezig. Dus kom in je in outfit die je bedacht had”, aldus de Heiknüüters.

Archieffoto: Wencel Maresch

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.