Home / Rheden-Regiobode / Carnaval vieren met De Heiknüüters

Carnaval vieren met De Heiknüüters

RHEDEN – Carnavalsvereniging De Heiknüüters uit Rheden is weer helemaal klaar voor het aankomende carnaval. Van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari is er een bomvol feestprogramma.

Carnaval begint bij de Heiknüüters vrijdag 21 februari om 19.00 uur met discocarnaval. Deze avond is alcoholvrij en vindt plaats in het clubgebouw aan de Wort-Rhedenseweg. Het feestje duurt tot 21.15 uur en is bedoeld voor jeugd van tien tot en met vijftien jaar. Big Noise verzorgt de muziek, er zijn aangepaste consumptieprijzen en de toegang is gratis.
Zaterdag vindt het Kieltjesbal vanaf 20.11 uur plaats in feestburcht Ons Huis. Discotheek Big Noise verleent deze avond medewerking.

Zondag is het tijd voor de optocht. Deze start om 13.11 uur vanaf Ons Huis. Opstellen kan vanaf 12.30 uur en na de optocht is er een gezellige instuif. Zondag begint om 20.41 uur het Knüüterbal in Ons Huis. Ook deze avond verzorgt discotheek Big Noise de muziek. Maandag 24 februari start er om 20.41 uur een Duitse avond in Ons Huis. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom met of zonder bijpassende kleding. Voor leden is de toegang gratis. Niet-leden betalen 10 euro. Dinsdag 25 februari begint om 11.11 uur het Spätshoppen in Ons Huis.
Om 16.11 uur begint Dweilen met de kraan open. Dat betekent gezellig napraten in Ons Huis over het carnaval. Om 17.00 uur wordt de pop verbrand.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.