Home / Rheden-Regiobode / Carnaval met de Nölers

Carnaval met de Nölers

DIEREN – Onder aanvoering van Prins Roy de 1e en Adjudant Bram gaan De Nölers komend weekend het carnaval in. Het belooft een bijzonder feest te worden voor de Dierense carnavalsvereniging, die dit jaar haar 55e verjaardag viert. Feestburcht is ook dit jaar weer Polysport.

Het feest wordt zaterdag 22 februari officieel geopend met het hijsen van Jan Zwier op het horecaplein in Dieren-Zuid. Op zondag 23 februari is er van 10.00 tot 12.30 uur is het Magisch Kindercarnaval bij Polysport. Die middag start om 13.11 uur de grote optocht door Dieren. Punt van vertrek is de Admiraal Helfrichlaan.
Daarnaast is het feest bij Polysport. Zaterdag 22 februari is er een gekostumeerd bal met DJ Wimpie. Zondag 23 februari zorgt feest-DJ Maarten voor de muziek in de 5 Times 11 Party. Op maandag 24 februari is het thema Proud to be Fout. Deze avond wordt de muziek verzorgd door Partysound Together en ‘Altijd Larstig & Gas d’r Op’. Kaarten voor deze feesten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de zaal. Dinsdag 25 februari is er nog een feest met Partysound Together onder de noemer Olderwets Karneval. Dit kost 5 euro in de voorverkoop en 7,50 euro aan de zaal. Alle feesten beginnen om 20.30 uur.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.