Home / Doesburg-Regiobode / Carnaval in ‘t Knorredorp

Carnaval in ‘t Knorredorp

GIESBEEK – Vanaf vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari staat Giesbeek weer in het teken van carnaval. C.V. Knor- en Knalpot organiseert ook dit jaar het carnavalsfeest voor de Giese gemeenschap. Traditiegetrouw wordt Giesbeek weer even omgedoopt tot ‘t Knorredorp. Het carnavalsweekend start op vrijdag met het kindercarnaval om 9.00 uur in de Paulusshool. Zaterdagavond 22 februari begint om 20.11 uur het carnavalsfeest in t’ Hof van Giesbeek. Zondag 23 februari om 13.11 uur start de grote optocht vanaf het industrieterrein van Giesbeek. Het frühshoppen XXL begint op maandag 24 februari om 15.00 uur in ‘t Hof van Giesbeek.

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.