Home / Doesburg-Regiobode / Carnaval in het Sneppendorp

Carnaval in het Sneppendorp

DREMPT – Dit weekend barst het Carnaval los in Sneppendorp. Prins Roy de eerste en jeugdprinses Romy zullen vanaf dan het scepter zwaaien over het dorp. Het dorpshuis wordt omgedoopt tot het Sneppennest.

Het programma zal dinsdag al beginnen voor de vereniging, met de overdracht van de sleutel van Sneppendorp door de gemeente aan de Prins. Aanstaande vrijdag zal het feest dan echt losbarsten en zullen Prins Roy en Prinses Romy het carnavalsweekend aftrappen met een bezoek aan kinderdagverblijf Nijntje, om vervolgens door te gaan naar Basisschool de Klimtoren om daar het carnavalsfeest samen met de kinderen en leerkrachten te vieren.

Vrijdagavond 21 februari begint om 19.41 uur de pronkzitting. Een avond vol met optreden van lokale artiesten.
Zaterdagmiddag 22 februari is het aan de kinderen van Sneppendorp om weer een geweldige middag te beleven. Onder leiding van de kindercommissie zal er weer een show aan de kinderen worden voorgedragen. De kinderen die het mooist verkleed zijn, zullen hiervoor beloond worden. ‘s Avonds vanaf 20.41 uur is het traditionele gekostumeerde bal. Dit jaar onder muzikale begeleiding van DJ Steven en zanger Marcel. In de loop van de avond is er een demasque en de best verklede zal ook weer beloond worden met een prijs. Zowel op vrijdag, zaterdag als zondag is er een verloting. De prijzen die te winnen zijn, zijn afkomstig van sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. C.V. De Blauwe Snep wil hen graag bedanken.
Zondagochtend 23 februari staat altijd in het teken van het bezoek aan Hyndendaal in Hummelo, om ook deze mensen een gezellige ochtend te bezorgen. Vanaf 15.11 uur is er Frühshoppen in het Sneppennest. Deze middag wordt muzikaal ondersteund door DJ Roan en zanger Wilco. Met de boerenkiel aan kan er gezellig een biertje of een wijntje worden gedaan.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.