Home / Alle-Regiobode / Carnaval in de regio
.

Carnaval in de regio

REGIO – Het zit er op, carnaval 2020 is voorbij. Hoewel er in de diverse dorpen in de regio flink is feestgevierd, was het afgelasten van de optochten op zondag een grote domper op het feest. De optochten in Velp, Rheden, Dieren, Giesbeek en Eerbeek konden helaas niet doorgaan, storm Ellen maakte het onverantwoord om met grote wagens de weg op te gaan. De grote optocht in Klarenbeek werd een dag eerder gehouden en kon gelukkig wèl doorgaan. Ondanks het ontbreken van de optocht lieten de carnavallisten zich niet al te zeer uit het veld slaan, op de andere dagen werd er alsnog lekker gefeest. Hierbij een kleine terugblik met foto’s van Han Uenk, Wencel Maresch en Aart van Raalte.

Lees ook

Doesburg geniet van zonnige Kadedagen

DOESBURG – Na lange tijd zonder evenementen werden zaterdag 18 en zondag 19 september de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.