Home / Rheden-Regiobode / Carnaval bij Café Het Schilderij

Carnaval bij Café Het Schilderij

DIEREN – Op zaterdag 22 februari wordt Café Het Schilderij in Dieren, met hulp van de carnavalsverenigingen, omgebouwd tot een schilderachtige Deur-Nöler. Vanaf zaterdagavond kan er carnaval worden gevierd ‘op zijn ‘Schilderij’s’. Vanaf 20.30 uur is er live muziek van Kump Goed Feestduo en zijn er hapjes en drankjes. Op zondag 23 februari is er vanaf 15.00 uur een Amsterdamse middag, met muziek van Gerard Pats en Patrick Karssen. Op maandag 24 februari begint om 11.00 uur het ouderwets Fruhshoppen. Op dinsdag 25 februari geldt er vanaf 13.00 Reiß die Hütte ab en bepaalt het publiek wat er wordt gedraaid. Deze middag draait onder andere om darten, biergames en shotjes. Ook zijn er verschillende hapjes en is er haringhappen. Entree is op alle dagen gratis.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.