Home / Doesburg-Regiobode / Cappella ad Fluvium zingt in Drempt

Cappella ad Fluvium zingt in Drempt

DREMPT – Cappella ad Fluvium zingt op 16 februari om 15.30 uur een try-outconcert in de St Joriskerk in Drempt. In de elfde eeuw was de eenstemmige muziek van Hildegard von Bingen te horen. En in de zestiende eeuw schreef Thomas Tallis een koorstuk voor 40 verschillende stemmen. Tussen deze twee uitersten komt in het concert een breed palet aan veelstemmigheid voorbij – van twee tot zestien stemmen, wereldlijk en religieus, van de Middeleeuwen tot de 21e eeuw. Entree is 5 euro.

Lees ook

Lichtjes tijdens Allerzielen

HOOG-KEPPEL/DREMPT – Maandag 2 november zijn de St. Joriskerk in Voor-Drempt en de Dorpskerk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.