Home / Alle-Regiobode / Business & Shoppping: Primi Dentes biedt klikgebit, prothese op implantaten

Business & Shoppping: Primi Dentes biedt klikgebit, prothese op implantaten

VELP – Tandprothetische praktijk Primi Dentes in Arnhem biedt een oplossing voor een loszittende prothese. Als een rebasing, waarbij een laagje in de prothese wordt geplaatst, geen uitkomst meer biedt, is een klikgebit een goed alternatief.

Een klikgebit, een prothese die kan worden vastgeklikt op twee implantaten, kan een uitkomst zijn voor mensen waarbij de prothese in de onderkaak of bovenkaak heel erg los is gaan zitten. Dit komt meestal komt door een geslonken kaak. Indien er weinig kaakbeen overgebleven is, zijn implantaten in de onderkaak of bovenkaak een zeer goede oplossing. “Wij werken samen met diverse implantologen. Wij sturen u door naar een implantoloog, waar het uiteindelijke plaatsen van de implantaten maar een half uur tot drie kwartier duurt”, aldus de professionals van Primi Dentes. “Nadat de implantaten bij de implantoloog zijn geplaatst, komt u terug bij ons in de praktijk waar wij een passende klikprothese op de implantaten voor u kunnen gaan vervaardigen.”

In de meeste gevallen hebben de patiënten geen problemen achteraf van het plaatsen van de implantaten en zijn zij zeer tevreden over het eindresultaat, melden de technici van de tandprothetische praktijk. Er zijn echter uitzonderingen, bijvoorbeeld bij mensen die veel roken, aldus Primi Dentes. Overigens weten veel mensen weten niet dat een klikgebit grotendeels vergoed wordt vanuit de basisverzekering.
“Uw glimlach is onze zorg! Wilt u meer informatie dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak bij ons maken”, aldus de tandtechnici. Primi Dentes is gevestigd aan de Paul Krugerstraat 2 in Arnhem en bereikbaar via tel. 026 – 8484887 of info@primidentes.nl.

www.primidentes.nl

Lees ook

Twaalf jaar cel voor doden Eerbeekse Marjolein

EERBEEK – De rechtbank van Zutphen heeft een 30-jarige man uit Rheden veroordeeld voor het …

One comment

  1. Interessant om te lezen over deze tandprothetische praktijk. Ik had nooit eerder gehoord van een klikgebit, maar dit lijkt me erg handig. Een uitkomst voor mensen die minder kaakbeen hebben, vooral ouderen kunnen hier last van hebben, geloof ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.