Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Workshop bloemschikken bij Bloem-en-Kunst Doesburg

Business & Shopping: Workshop bloemschikken bij Bloem-en-Kunst Doesburg

DOESBURG – Satyama en Narayano van Bloem-en Kunst Doesburg verzorgen maandag 16 maart een workshop bloemschikken in hun winkel aan de Kerkstraat. Dit op verzoek van vele klanten, die graag een cursus op workshop willen volgen.

Satyama en Narayano hebben beiden meer dan dertig jaar ervaring als bloemist, in binnen- en buitenland. Aan het begin van de workshop demonstreren zij verschillende tips en trucs, waarmee de deelnemers zelf op een eenvoudige manier een mooi en bijzonder bloemstuk kunnen maken met verse bloemen. Iedereen die van bloemen houdt kan meedoen aan de workshop, ervaring is niet nodig. De bloemisten zijn aanwezig om advies te geven en waar nodig te helpen. Aan het einde van de avond gaan iedereen naar huis met een bijzonder zelfgemaakt bloemstuk van verse bloemen.
De kosten voor deze leuke en leerzame avond bedragen 37,50 euro, inclusief alle materialen en verse bloemen, maar ook een kopje koffie met iets lekkers. De workshop duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de workshop kan in de winkel aan de Kerkstraat 34, telefonisch via 0313-410862 of door een e-mail te sturen naar bloemenkunstdoesburg@gmail.com.

Lees ook

Twaalf jaar cel voor doden Eerbeekse Marjolein

EERBEEK – De rechtbank van Zutphen heeft een 30-jarige man uit Rheden veroordeeld voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.