Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Vanaf maart all you can eat by ‘t Hart van Dieren Sushi

Business & Shopping: Vanaf maart all you can eat by ‘t Hart van Dieren Sushi

DIEREN – Grandcafé ‘t Hart van Dieren introduceert all you can eat by ‘t Hart van Dieren Sushi. Vanaf dinsdag 10 maart kunnen gasten onbeperkt genieten van verse sushi en warme gerechten.

Gasten zijn welkom in het sfeervolle en gemoedelijk ingerichte grand café op het Callunaplein. Twee uur lang kunnen zij onbeperkt genieten van verse sushi en warme gerechten, bereid door chef Desmond Singh, die in Arnhem en omstreken ook wel bekend staat als de ‘sushi goeroe’.

De ondernemers van ‘t Hart van Dieren hebben vanaf de start ingezet op producten van topkwaliteit, van de verse vis tot de garnering. “We hebben zo’n vijftig zitplaatsen en vergelijken ons daarmee niet met de grote all you can eat-ketens. We kunnen continu kwaliteit waarborgen door onze bescheiden omvang en persoonlijke aandacht.” Overigens blijft het ook gewoon mogelijk te bestellen van de grand café-menukaart.

Het is ook mogelijk de sushi te laten bezorgen en ‘t Hart van Dieren verzorgt ook catering. Wie gewoon gezellig naar het grand café komt, kan gratis dichtbij parkeren. All you can eat sushi is mogelijk op basis van reservering via tel. 0313 – 437859.

www.hethartvandieren.nl

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.