Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: The Travel Club Eerbeek laat reisdromen uitkomen

Business & Shopping: The Travel Club Eerbeek laat reisdromen uitkomen

EERBEEK – Het uitzoeken en de juiste keuze maken bij het zoeken naar een leuke vakantie vergt vaak veel tijd. Esther van Loenen is persoonlijk reisadviseur van haar eigen reisbureau The Travel Club Eerbeek en staat vanaf 2 februari klaar om klanten alle zorgen uit handen te nemen en de ideale vakantie samen te stellen.

Esther van Loenen werkt al zo’n 20 jaar in de reiswereld. Ook woonde zij ook een tijdje in Oostenrijk en Amerika. “Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan en dat heeft nu geresulteerd in mijn eigen reisbureau. Als persoonlijk reisadviseur kan ik samen met u de ideale vakantie samenstellen en reserveren.” Esther wilde haar eigen reisbureau beginnen omdat zij haar klanten de volledige service wil bieden. Geen boekingen via hoofdkantoren en contact binnen kantooruren. “The Travel Club Eerbeek is 7 dagen per week bereikbaar, ook in de avonduren. Ik kom bij de mensen thuis, maar ze zijn ook welkom bij mij op kantoor.”
In tegenstelling tot wat veel mensen zullen denken zijn er geen extra kosten verbonden aan het boeken via een zelfstandig reisadviseur. “De reis heeft dezelfde prijs als de reis op internet. De klant krijgt daar extra service en advies bij.” De service van het Esther gaat verder dan alleen het regelen van de reis. Ook tijdens de reis kunnen klanten, mocht dat nodig zijn, rekenen op de hulp van The Travel Club Eerbeek.

Persoonlijke aandacht en hoge service zijn erg belangrijk voor Esther. “Ik ontzorg u graag met al uw wensen op vakantiegebied. Bespaar uzelf tijd en ergernis en schakel de hulp in van uw persoonlijk reisadviseur. U kunt mij altijd bereiken zonder wachttijden. Een vast aanspreekpunt die begrijpt wat uw wensen zijn. Veel bestemmingen heb ik zelf bezocht. Van weekendje weg tot wereldreis; u krijgt van mij altijd het beste reisadvies.”
The Travel Club Eerbeek werkt samen met reisaanbieders in Nederland, België en Duitsland. De klant profiteert van de zekerheden van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds. Een objectieve en onafhankelijke prijsvergelijking en tips & voorpret via de gratis app behoren tot de standaard service. “U kunt ook online boeken mét de vertrouwde service en afhandeling door The Travel Club Eerbeek.”

www.thetravelclubeerbeek.nl

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.