Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: SV Eerbeekse Boys kiest voor Pelikaan koffie

Business & Shopping: SV Eerbeekse Boys kiest voor Pelikaan koffie

EERBEEK – Voor de komende 5 jaar is er een overeenkomst gesloten tussen SV Eerbeekse Boys en De Pelikaan Eerbeek. De Pelikaan Eerbeek levert, in samenwerking met haar partners De Pelikaan Zutphen en Il Limone, het totale koffieconcept aan de plaatselijke voetbalvereniging. Het gaat hierbij om de levering van nieuwe apparatuur, Pelikaan-koffie, thee en toebehoren.

Het sluiten van deze overeenkomst tussen SV Eerbeekse Boys en De Pelikaan Eerbeek past helemaal binnen het streven van de voetbalvereniging om bij een lokale ondernemer en sponsor producten en diensten af te nemen. De Pelikaan Eerbeek is sinds vorig jaar sponsor van de Eerbeekse voetbalvereniging en omdat het contract met de vorige koffieleverancier in januari afliep, heeft De Pelikaan Eerbeek de kans gekregen om een aanbod te doen voor de levering van het totale koffieconcept. Hierin is De Pelikaan Eerbeek geslaagd. SV Eerbeekse Boys heeft de komende vijf jaar De Pelikaan Eerbeek als exclusief partner voor de levering van koffie, thee en toebehoren.

Samen met De Pelikaan Zutphen introduceert De Pelikaan Eerbeek ter gelegenheid van de samenwerking met SV Eerbeekse Boys, de nieuwe koffiesoort Eerbeekse Melange. Deze melange wordt gebruikt voor de grote hoeveelheden filterkoffie. De Espresso Arabica Medium wordt als koffieboon gebruikt voor de luxe bonenkoffie, espresso en cappuccino. Beide en vele andere koffiesoorten zijn zowel in bonen als ook gemalen verkrijgbaar bij De Pelikaan Eerbeek.

Foto: Van links naar rechts: Lex Spijkerman (De Pelikaan), Gerrit Bannink (kantinebeheerder EB), Ronald van der Vliet (voorzitter EB), Pieter Zwiep (De Pelikaan).

Lees ook

Twaalf jaar cel voor doden Eerbeekse Marjolein

EERBEEK – De rechtbank van Zutphen heeft een 30-jarige man uit Rheden veroordeeld voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.