Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Huidverstrakking en contourverbetering met revolutionaire techniek

Business & Shopping: Huidverstrakking en contourverbetering met revolutionaire techniek

ARNHEM – Mensen met een te slappe huid door gewichtsverlies of zwangerschap of met hardnekkige plaatselijke vetophopingen, zoals het beruchte heupvet of zadeltassen, kunnen sinds kort terecht bij de nieuw geopende praktijk Balance Health and Beauty Clinic in Arnhem. Zonder operatie wordt het lichaam gecorrigeerd, ook bij rimpels, cellulitis, vochtophoping, verbetering van de onderkin, verstrakking van de kaaklijn of contouren.

In de Balance Health and Beauty Clinic wordt gewerkt met de revolutionaire Icoone-techniek. “Dit voelt als een heerlijke massage en dat terwijl er in de huid flink gewerkt wordt aan verstrakking, doorbloeding en afvoer van overtollig vocht en vet”, zegt eigenares en therapeute Mirjam Wennink. “De Icoone verhoogt de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en stimuleert het de fibroblasten en de bloedcirculatie.” Wennink is zeer enthousiast over deze methode. De Icoone is extra effectief om vetcellen grondig aan te pakken, deze worden poreus en de inhoud wordt vloeibaar gemaakt. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat het overtollige vocht en vet via de lymfe, pijnloos wordt afgevoerd.

Balance biedt aanvullend de voedingssupplementenlijn Cellics om de huid van binnen te voeden. Een maatschepje Cell Elixer per dag voorziet in 27 vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Deze vormen in combinatie met Cell Omega de meest krachtige combinatie voor een stevige huid, gezonde nagels en sterk glanzend haar.
Ook heeft Balance Vinoble, een ​​​​​cosmetische productenlijn op basis van natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op druivenpitextract. De druif bevat meer waardevolle ingrediënten voor de huid dan welke andere vrucht dan ook. De producten van Vinoble zijn vegan, dierproefvrij en vrij van parabenen, paraffine, synthetische en hormoon-actieve stoffen.

Op vrijdag 28 februari houdt Praktijk Balance Health and Beauty Clinic open dag. Van 15.00 tot 19.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen, de presentaties bij te wonen of de Icoone uit te proberen. “Bezoekers krijgen uitleg over Cellics en kunnen een huidscan laten maken. Op verzoek meten we bloeddruk, BMI, gewicht en percentage vocht en vet. En natuurlijk kunt u kennis maken met de producten van Vinoble. Er is een expert aanwezig om te vertellen over supplementen van Beyuna. Zo werken wij aan een gezond lichaam van binnen en buiten. Dat is de balans”, aldus Mirjam. Aanmelden voor de open dag kan via de webiste. Praktijk Balance Health and Beauty Clinic is te vinden aan de Meander 701, 6825ME in Arnhem, tel. 06-14469989.

www.balancehb.nl

Lees ook

Twaalf jaar cel voor doden Eerbeekse Marjolein

EERBEEK – De rechtbank van Zutphen heeft een 30-jarige man uit Rheden veroordeeld voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.