Home / Brummen-Regiobode / Brummens Mannenkoor zingt in het Openluchtmuseum

Brummens Mannenkoor zingt in het Openluchtmuseum

ARNHEM – Op zaterdag 18 januari heeft het Brummens mannenkoor opgetreden in het Zeeuwse kerkje van het Openluchtmuseum in Arnhem. Tijdens een drietal korte concertjes konden de aanwezige museumbezoekers luisteren naar een aantal vlotte en voor iedereen herkenbare liederen. Naast Engelse liederen was er ook veel aandacht voor het Nederlandse repertoire. Bijzonder in de smaak viel de vertolking van Blowing in de wind van Bob Dylan met mondharmonicabegeleiding van Ab Vriezekolk en Halleluja van Leonard Cohen. Dat het slotstuk,een Boudewijn de Groot-medley, bijzonder werd gewaardeerd, bleek telkens weer uit de spontane en enthousiaste reactie van het publiek zodra de laatste tonen hadden geklonken. Henriëtte Hansma dirigeerde het koor en Pianist Gerard Geurts verzorgde de begeleiding.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.