Home / Brummen-Regiobode / Braakballen pluizen

Braakballen pluizen

LOENEN – Kinderen vanaf zes jaar kunnen woensdag 26 februari en 4 maart braakballen komen pluizen op de Groote Modderkolk in Loenen. Uilen eten muizen met huid en haar op. De botjes en vacht kunnen ze niet verteren en braken ze als een prop weer uit. Kinderen kunnen deze droge ballen uitpluizen en zo te weten komen wat de uil precies heeft gegeten. De activiteit is van 13.30 tot 15.30 uur. Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Vooraf een kaartje kopen is nodig en kan via www.nm.nl/braakballen-loenen.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.