Home / Rheden-Regiobode / Bingo-avond KV Diderna

Bingo-avond KV Diderna

DIEREN – Op dinsdag 3 maart houdt korfbalvereniging Diderna/Visser Sloopwerken uit Dieren weer een bingo in het zalencentrum Theothorne. Er zijn mooie prijzen en geldprijzen te winnen. Een bingokaartje kost 0,50 euro, een vel kost 2,50 euro per ronde. Er is ook de mogelijkheid om een bingoboekje te kopen voor 11 rondes. Deze kost 27,50 euro. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en om 19.30 uur gaan de balletjes rollen.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.