Home / Brummen-Regiobode / Biljarttoernooi in Oosterhuizen

Biljarttoernooi in Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – In het dorpshuis van Oosterhuizen wordt dit jaar voor de 26e keer het jaarlijkse tien over rood biljarttoernooi gehouden en wel van 24 februari tot en met 28 februari. De voorrondes zijn van maandag 24 februari tot en met donderdag 27 februari. Aansluitend is op vrijdag 28 februari de kwart, halve en finale. Aanvang op alle avonden is 19.00 uur. Voor de maandagavond kunnen biljarters zich nog inschrijven. Dit kan per mail via oosterhuizen-tienoverrood@outlook.com of telefonisch op dinsdagen van 18.30 tot 21.00 uur via tel. 055-5060050. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.