Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst ChristenUnie

Bijeenkomst ChristenUnie

DIEREN – De afdeling Rheden-Doesburg-Rozendaal van de ChristenUnie houdt op donderdag 27 februari in Dieren een avond voor leden en belangstellenden. Er wordt informatie gegeven over het werk van de afdeling. Ook de jaarlijkse ledenvergadering staat op het programma, waarbij een bestuurswisseling plaatsvindt. Bestuurssecretaris J. Stehouder neemt afscheid, A. Rijneveld uit Spankeren heeft zich voor deze functie kandidaat gestald. Overigens kunnen leden nog tot 10 februari voorstellen indienen betreffende kandidaten. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de Evangelische Gemeente Dieren aan de Mr. Aalbersestraat 26, 6951GD Dieren en begint om 19.45. De inloop met koffie is vanaf 19.15 uur. Na afloop is er gelegenheid voor onderling contact.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.