Home / Nieuws / Bibliotheek op Annie MG Schmidtschool feestelijk geopend

Bibliotheek op Annie MG Schmidtschool feestelijk geopend

DIEREN – Op donderdag 16 januari was het feest op de Annie MG Schmidtschool in Dieren. Kinderboekenschrijver Thijs Goverde opende een schoolbibliotheek vol nieuwe boeken. De kinderen keken erg uit naar dit moment; ze stonden al een tijdje te popelen om een boek te mogen komen kiezen uit de collectie. Scholengroep Veluwezoom, adjunct-directeur Ansje de la Croix en leescoach Ulrike Koers van de Bibliotheek Veluwezoom hebben er samen voor gezorgd dat de Annie MG Schmidtschool een bibliotheek op school heeft gekregen. Ook de gemeente Rheden heeft bijgedragen aan deze samenwerking.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.