Home / Rheden-Regiobode / Bewonersavonden Snelle FietsRoute goed bezocht

Bewonersavonden Snelle FietsRoute goed bezocht

RHEDEN/VELP -De gemeente Rheden heeft in de week van 20 januari drie bewonersavonden gehouden om met inwoners in gesprek te gaan over de twee voorkeurstracés van de Snelle FietsRoute. “Alle avonden zijn goed bezocht. De bewoners waren kritisch en constructief en dat is fijn”, aldus Gea Hofstede, wethouder Mobiliteit. Op dit moment wordt alle input van de inwoners over de voorkeurstracés van de Snelle FietsRoute verwerkt. In de afweging wordt meegenomen: nut en noodzaak, veiligheid, effectiviteit en draagvlak. De raad neemt op 24 maart 2020 hierover een besluit. Voordat het voorstel naar de raad gaat, informeert de gemeente op 10 februari, haar inwoners tijdens een bewonersavond in de aula van Hogeschool Larenstein. De avond start om 19.30 uur.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.