Home / Brummen-Regiobode / Bernhard Brogue in de Vroolijke Frans

Bernhard Brogue in de Vroolijke Frans

BRUMMEN – Op zondag 1 maart speelt singer-songwriter Bernhard Brogue in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Bernhard behoort tot de Britse traditie singer-songwriter, zoals John Martyn, Al Stewart en Nick Drake, en doet ook wel denken aan de Canadees Bruce Cockburn. Tijdens zijn tournees in Schotland, langs legendarische Engelse folkclubs en ook in Duitsland wordt hij steeds warm onthaald. Deelname aan de gerenommeerde singer-songwriter wedstrijd tijdens het Edinburgh International Festival levert hem de tweede prijs op voor zijn song Downriver, dat later op zijn debuutalbum Birdwatching is verschenen. Het optreden in de Vroolijke Frans begint om 14.30 uur en is gratis bij te wonen.

www.devroolijkefrans.nl

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.