Home / Brummen-Regiobode / Berco van Boven wint Tien over Rood Loenermark

Berco van Boven wint Tien over Rood Loenermark

LOENEN – In de derde week van het nieuwe jaar werd bij de Loenense voetbalvereniging Loenermark in het clubhuis het reeds traditioneel geworden Tien over rood biljarttoernooi gespeeld. Er deden 108 leden, donateurs en sponsors mee aan het door William Brom, Arend Thomassen, Willy Blom, Louis Kruk en Wllco Kruk goed georganiseerde toernooi.
Op maandag, woensdag en donderdag-avond waren de voorrondes, zodat er veertig deelnemers overbleven voor de finaleavond op vrijdag. Vrijdagavond was het gezellig druk in de kantine van Loenermark, waar, ook alweer traditioneel, de bestuursleden van de Oranjevereniging achter de bar stonden om iedereen te voorzien van een drankje en een hapje.
De finale werd gespeeld door tien billarters, die fanatiek streden om de titel de beste biljarter van Loenermark. Dat werd Berco van Boven. Tweede werd Nico Dusink, derde Paul Put, vierde Wilco Kruk en vijfde Ronny Ruysch. Zesde tot en met tiende werden: Henny Schoolderman, William Brom, Ap Kobussen, Alwin Gerritsen en Bertin Hoekman. De winnaars kregen allemaal een vleesbon.
Tenslotte werd er nog een verloting gehouden met mooie prijzen, waarbij de hoofdprijs beschikbaar was gesteld door slagerij Van der Horst uit Eerbeek. Het was al in de late uurtjes voordat iedereen, na een zeer geslaagde week, huiswaarts ging.

Foto: Henk de Regt

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.