Home / Rheden-Regiobode / Benefietdiner stichting SARI groot succes

Benefietdiner stichting SARI groot succes

ELLECOM – Het zevende benefietdiner voor stichting SARI, op 27 januari in de Peerdestal in Ellecom, heeft bijna 9000 euro opgeleverd. Dit geld wordt gebruikt om een nieuwe keuken en toiletten te bouwen in een school voor kinderen met een beperking in Mugaiyur in India. Stichting Wilde Ganzen zal ook dit jaar het project extra ondersteunen. Alle opbrengsten van het diner gaan naar de bouw. De locatie, prijzen, bediening in de Peerdestal en het eten van Restaurant Kohinoor of India, werden allemaal ter beschikking gesteld. Bijdragen kunnen nog steeds gedaan worden. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de heer Helmink van stichting SARI.

www.stichtingsari.com

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.