Home / Brummen-Regiobode / Auto op zijn kant op Mensinkweg

Auto op zijn kant op Mensinkweg

EERBEEK – De politie van Eerbeek kreeg donderdag 13 februari rond 7.00 uur de melding van een aanrijding op de Mensinkweg te Eerbeek. Agenten die bij het ongeval aankwamen, zagen daar dat een personenauto op de kant lag. De bestuurder was inmiddels door omstanders uit de auto gehaald. Er was een aanrijding ontstaan doordat een voertuig linksaf wilde slaan en op het moment dat die bestuurder dat hij dit deed, haalde een ander voertuig in. De auto’s botsten, met gevolg dat het voertuig dat inhaalde op de zijkant belandde. Er was geen sprake van rijden onder invloed.

Lees ook

Planten en bomen uitgedeeld voor beplantingsprojecten Brummen

GEM. BRUMMEN – Het buitengebied van de gemeente Brummen wordt vanaf dit najaar verfraaid met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.