Home / Brummen-Regiobode / Afscheid Marie Schoenaker van Oecumenische Omroep

Afscheid Marie Schoenaker van Oecumenische Omroep

KLARENBEEK – Meer dan 25 jaar is Marie Schoenaker – Boerkamp contactpersoon geweest voor de Oecumenische Omroep Voorst (OOV) in Klarenbeek. Voor de Protestantse kerk en de RK geloofgemeenschap was zij de persoon in Klarenbeek waar men terecht kon voor een groet of verzoekplaat.

Na zoveel jaar heeft Marie te kennen gegeven met dit werk te willen stoppen. Op een feestelijke middag ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van de omroep werd, onder dankzegging voor alles wat zij heeft gedaan, afscheid genomen. De taak van Marie wordt voorlopig overgenomen door Gerda Jansen-Verwaijen. Wie een geestelijk plaatje wil aanvragen kan haar bellen via tel. 055-3011794 of contact opnemen per mail gbm.jansen@gmmail.com. Zij heeft een map met liederen waaruit een keuze kan worden gemaakt. Aanvragen voor de uitzending op zondag dienen uiterlijk woensdag binnen te zijn.
De OOV zendt iedere zondag uit van 9.00 tot 12.00 uur vanuit de studio in Twello. Het eerste uur is er non-stop muziek, uitgezocht door degene die het verzoekplatenuur presenteert. Het tweede uur is er uitzending vanuit een van de kerken die bij de OOV zijn aangesloten. In het derde uur van 11.00 tot 12.00 uur worden verzoekplaten gedraaid. Dit alles met kerkgerelateerde muziek.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.