Home / Nieuws / Aan de slag met bijenwas

Aan de slag met bijenwas

DIEREN – Op zaterdag 1 februari hield imkersvereniging De Immenhof in Dieren een Bijenwasdag. In het verenigingsgebouw was iedereen welkom om een kijkje te nemen. Bezoekers konden streekhoning kopen en aan de slag met vloeibare was. Dit veelzijdige product wordt voor vele doeleinden gebuikt. Van deze was werden onder andere kaarsen gemaakt. Bezoekers waren gingen ook aan de slag om wasdoeken te maken. Deze doeken hebben een conserverende werking. Bovendien worden er weer vellen kunstraat gemaakt. Die worden in de bijenkasten gehangen, zodat de bijen snel mooie, rechte raten bouwen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.