Home / Rheden-Regiobode / Zittingweekend bij Carnavalsvereniging de Narrenkap

Zittingweekend bij Carnavalsvereniging de Narrenkap

VELP – Zoals elk jaar houdt Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp ook in 2020 weer haar jaarlijkse zittingsweekend. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari wordt het Narrenhuus weer omgetoverd tot prachtige feestzaal waar de diverse evenementen plaats zullen vinden.

Op vrijdag 24 januari trapt prinses Mariëtte met haar gevolg af tijdens het zogenaamde ‘Veurpronken’. Deze avond staat vooral in het teken van het onderhouden van de banden met carnavalsverenigingen uit de omgeving. Vele bevriende verenigingen zullen dan dus ook aanwezig zijn deze avond. Het programma start om 20.11 uur. Na afloop kan er nog uitgebreid gedanst worden op de dansvloer.
Op zaterdagmiddag 25 januari houdt de Narrenkap in samenwerking met het Rode Kruis weer de Vrolijke Middag. Tijdens deze middag wordt de verstandelijk beperkte medemens in het zonnetje gezet. Vrijwilligers van het Rode Kruis halen de bewoners van de verschillende verzorgingstehuizen op en zetten hen na afloop weer af. Tijdens het programma worden de bezoekers uitgebreid vermaakt met vooral veel muziek, plezier en gezelligheid.
Na afloop van de vrolijke middag wordt het Narrenhuus weer omgebouwd voor de Pronkzitting, die op 25 januari ‘s avonds zal plaatsvinden. Op deze avond zijn vele gasten van prinses Mariëtte en vrienden van de Narrenkap aanwezig, en wordt een zeer gevarieerd programma getoond. Het wordt een avond vol vermaak, met voor ieder wat wils. Ook deze avond vangt aan om 20.11 uur.
Al deze evenementen vinden plaats in het Narrenhuus op De Beemd 3 in Velp. De entree is gratis. Bezoekers worden geadviseerd zo veel mogelijk met de fiets te komen of te carpoolen, wegens de ruimte op de parkeerplaatsen.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.